Karmod

Kontejneri Cijena, Proizvodnja i prodaja stambeno kancelarijskih kontejnera

Kontejneri za stanovanje cena

Ponosno možemo istaknuti da je naša tvrtka, Karmod kontejnera, još 1996. godine, kada je osnovana, tržištu prva pružila uslugu nabave i prilagodbe kontejnerskih jedinica. Zahtjevi naših klijenata s godinama su postajali sve zahtjevniji, što je pred naše poduzeće stavilo nove izazove te nas poticalo na stalno unaprjeđenje širine i kvalitete usluga.

U izradi upotrebljavamo najsuvremenije termoizolacijske materijale (poliuretan, mineralnu vunu, IPN i sl.) kao i materijale za fasadno obilikovanje prema specifičnim zahtjevima investitora. Obratite nam se sa poverenjem jer smo vodeći proizvođač svih tipova kontejnera i kontejnerskih objekata u Turskai te regiji sa godišnjom produkcijom do 5.000 komada i Izvoz u 75 zemalja,izvozom u zemlje EU, Rusiju, zemlje bliskog istoka i Afriku.

Koriste se za urede, stanovanje, te kao spavaonice ili vikend-objekti. Služe kao sanitarni prostori i garderobe na gradilištima. Mogu se postavljati samostalno ili spajati u blokove po horizontali i vertikali. (kontejnerska naselja)

Kontejneri su izrađeni od kvalitetnih materijala, a time je osigurana trajnost i udobno korištenje. Zidovi i pregrade izvedeni su od panela sa izolacijom od poliuretana. Pod i krov kontejnera izolirani su mineralnom vunom ili stiroporom. Kontejner ima mogućnost ugradnje dodatnih elemenata (PVC prozor sa roletama ili žaluzinama, grijalice, klima uređaji, telefonski priključak..).

Lako i brzo se premještaju s jedne lokacije na drugu, a za njihovo postavljanje nije potrebna građevinska dozvola.

Modularna konstrukcija
Energetski Učinkoviti Objekti su izrađeni od modularnih konstrukcija ( jedinica ) spojenih u niz.
Modularna konstrukcija je čelično okvirna konstrukcija 3D modul tvorničke proizvodnje koja se na lokaciji lako spaja modul do modula i modul na modul . Jednostavnim povezivanjem i pričvrščivanjem nastaje objekt ili niz objekata standardne izvedbe do tri etaže u visinu. Na poseban zahtjev naručioca projektiraju se objekti i više od tri etaže.
Karmod Kontejneri, proizvodi kontejnere koje djelimo prema načinu upotrebe:

– Građevinski
– Uredski
– Stambeni
– Kombinirani
– Sanitarni
– Specijalni

Zahvaljujući kvalitetnom i kompetentnom osoblju, u mogućnosti smo pravodobno i profesionalno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca, stoga nam se obratite s punim povjerenjem!

Leave a Comment