Σημεία Ελέγχου – Προκάτ Φυλάκια / Θυρωρεία Κτιρίων

Εκδοτήρια Εισιτηρίων

Κάντε κλικ για να δείτε άλλα προϊόντα 

Οι πολυεστερικές καμπίνες είναι ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις χρήσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε όπου υπάρχει ανάγκη στέγασης, διαλέγοντας διαστάσεις και χρωματισμούς που σας εξυπηρετούν. Οι πολυεστερικές καμπίνες κατασκευάζονται από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με fiberglass), υλικό που εξασφαλίζει υψηλές αντοχές και μικρό βάρος. Έχουν διπλούς τοίχους ανάμεσα στους οποίους εκχύνεται πολυουρεθάνη 4cm. Διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με τζάμια ασφαλείας (security glass), πάτωμα από τσιμεντοσανίδα και πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση.
Δε σκουριάζουν, δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, δε χρειάζονται συντήρηση και μεταφέρονται εύκολα. Παρέχουν υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης-ηχομόνωσης και προστασία από την ακτινοβολία.

Αλεξίσφαιρα Φυλάκια – Σκοπιές

Η Εταιρεία Καρμοδ κατασκευάζει πολυεστερικές καμπίνες, οικίσκους για φυλάκια απλά ή αλεξίσφαιρα, εκδοτήρια εισιτηρίων, ανταλλακτήρια, γραφεία εργοταξίων, οικίσκους φωτοβολταϊκών σταθμών, δημοσιογραφικά γηπέδων, καντίνες, χώρους υποδοχής σε νοσοκομεία, τουαλέτες και πλήθος άλλων κατασκευών από 1-50m2 ικανοποιώντας απολύτως τις απαιτήσεις σας.

Προκάτ Φυλάκια / Θυρωρεία Κτιρίων

Χρήσεις
Οι καμπίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυλάκια απλά ή αλεξίσφαιρα, εκδοτήρια εισιτηρίων, ανταλλακτήρια, γραφεία εργοταξίων, δημοσιογραφικά γηπέδων, καντίνες, χώρους υποδοχής σε νοσοκομεία, φωτοβολταικά πάρκα και σε πλήθος άλλων εφαρμογών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Πολυεστερικες καμπίνες κατάλληλες για πολλές χρήσεις: Γραφεία, περίπτερα, αποθήκες, εκδοτήρια, φυλάκια είναι μερικές απο τις λειτουργίες τους.Πολυεστέρικές τουαλέτες απλές στην χρήση με έτοιμη την υδραυλική εγκατάσταση και ελαφριά στην μεταφορά. Ιδανικές για εργοτάξια, γήπεδα, σχολεία, δημόσιους χώρους, οργανωμένες παραλίες, camping, φυλάκια και σε πολλούς αλλούς χώρου.

Φυλάκια, φυλακιο για εργοταξιο, φηλαξης

Πολυεστερικοί Οικίσκοι – Χρήσεις
ΟιΠολυεστερικοι οικισκοι είναι ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις χρήσεις και ανάγκες της αγοράς. Μπορείτε να τούς τοποθετίσετε όπου τούς έχετε ανάγκη διαλέγοντας από την πληθώρα των σχεδίων και μεγεθών που υπάρχουν.
Οι Πολυεστερικοί Οικίσκοιείναι κατασκευασμένοι από GRP (Πολυεστέρας ενισχυμένος με υαλοίνες) για υψηλές αντοχές και χαμηλό βάρος. Μεταξύ των τοιχωμάτων εγχύεται πολυουρεθάνη 4εκατ, για θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πώληση εφημερίδων, περιοδικών, λουλουδιών, παγωτών, φρούτων, καθώς επίσης και για εκδοτήρια εισητηρίων σε γήπεδα ή συναυλίες.
Μπορούν ακόμη να τοποθετηθούν σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, εισόδους parking, γέφυρες, διόδια, προβλήτες, mini-bar, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, γραφεία διοίκησης μεγάλων αποκηθευτικών χώρων, ορεινά καταφύγια, τελωνεία, εκθέσεις, δημόσιους κήπους, πλαζ, περίπτερα τουριστικών πληροφοριών, πισίνες,WC/ΝΤΟΥΣ, κλπ.

Οικίσκοι, κιόσκια, περίπτερα, λυόμενα

Αισθητική Αρτιότητα

Η σειρά Καρμοδ αποτελεί μια ακόμα καινοτομία της Καρμοδ , που συνδυάζει την κατασκευαστική αρτιότητα, τη μεγάλη αντοχή και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Κύριο χαρακτηριστικό της σειράς είναι τα υποστυλώματα από αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής, με κυκλική διατομή και σφαιρικές χυτές ακμές αποκλειστικής τεχνολογίας Καρμοδ .

Η σειρά Καρμοδ ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής, το διαχρονικό σχεδιασμό, την αντοχή και την αισθητική υψηλών προδιαγραφών. Ένα ακόμα συγκριτικό σημείο υπεροχής είναι η δυνατότητα ανάπτυξης, σε μοναδικούς συνδυασμούς και σύνολα. Είναι κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περίπτερα: τπό το ένδοξο παρελθόν στο αβέβαιο μέλλον

Μεταφερόμενες πολυεστερικές τουαλέτες
Ειδικά στις τουαλέτες μετά από πολυετή πείρα η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, σε μεταφερόμενες τουαλέτες (WC). Οι μεταφερόμενες τουαλέτες κατασκευάζονται σε μονές τουαλέτες, διπλές τουαλέτες, μικτές τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ.

Ειδικά στις τουαλέτες ΑΜΕΑ ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από τον νόμο. Οι τουαλέτες (WC) που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι μεταφερόμενες τουαλέτες, που όμως δε διαφέρουν σε τίποτα από τις μόνιμες κανονικές τουαλέτες (WC). Οι τουαλέτες είναι πολυεστερικές, κατασκευασμένες με άριστα υλικά, είδη υγιεινής από πορσελάνη, δάπεδο από κεραμικό πλακάκι, διαθέτουν πλήρη ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Φυλάκια Προκάτ – Οικίσκοι Προκατασκευασμένοι

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει τουαλέτες σε λιμάνια και μαρίνες, τουαλέτες σε σχολεία, τουαλέτες σε εκκλησίες και μοναστήρια, τουαλέτες σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, τουαλέτες σε ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες, τουαλέτες σε βενζινάδικα και γενικότερα σε επαγγελματικούς χώρους.

Τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι τουαλέτες από πολυεστέρα είναι ότι καθαρίζονται εύκολα, διαθέτουν όλους τους κανόνες υγιεινής, δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και είναι οικονομικές.

Now call

In order to serve you better, if you could kindly send an e-mail to info@karmod.com for questions and details about your theoretical and special architectural plans, projects, and product specifications, your request will be responded to as soon as possible.

Related Articles